Bekijk kalender & beschikbaarheid

Sommige (niet allemaal, spijtig genoeg :-) huurders schrijven ons een berichtje voor op te nemen in dit gastenboek ...
Wens je ook te komen? Check dan onze kalender!
 
 

Familie Loof (5-11 December 2005)

 
 

Geachte heer van Biesen,

Wij hebben een plezierige tijd doorgebracht in uw vakantiewoning.

Het is een riante, goed verzorgde woning waar het prima vertoeven is. De keuken, de sauna en de badkamer allemaal prima faciliteiten.

Om andere vakantiegangers het nog meer tot plezier te zijn, hierbij een aantal tips waarvan u zelf maar moet zien wat u er mee doet;
 
Bij binnenkomst moesten we zelf checken of alles aanwezig was. Na een lange reis heb je daar niet veel zin in, maar dan blijkt dat er toch wat dingen niet aanwezig zijn. We hebben hierover contact gehad met de mevrouw waar we de sleutel hebben gehaald en die was daar reeds van op de hoogte. Persoonlijk vind ik dat een huis altijd in orde moet zijn zodra de nieuwe huurders komen en moet de huurder niet met dit probleem opgezadeld worden. Of de inventarislijst aanpassen zodat de nieuwe huurders niet het hele huis door hoeven op zoek naar attributen die er helemaal niet zijn (de tweede stofzuiger bijvoorbeeld).

[Reactie van eigenaar: u heeft 100% gelijk en deze inventarislijst is ondertussen aangepast]
 
De routebeschrijving was een beetje te schematisch voor degene die geen gps aan boord hebben. Wellicht handig om er bij te schrijven dat je door barvaux moet rijden en aangeven de hoeveelste weg links of rechts je moet (de groene paaltjes zijn geen lang leven meer beschoren volgens mij). Het was nu even zoeken naar het sleuteladres maar we hebben het uiteindelijk wel gevonden.
 
Wat we misten aan praktische dingen zijn:
Prullenbakken--> Je kan niet met ieder afvalprulletje naar de garage lopen.
Sauna-emmer en lepel---> heerlijke sauna maar met deze attributen was het nog fijner geweest
Gordijnen--> met name als je een sauna hebt is het toch ook prettig om wat privacy te hebben bovendien scheelt in de demping van het geluid en in de warmte. In de slaapkamer is dat sowieso heel plezierig.
Haakjes om de handdoek op te hangen.
Waterkoker of ketel--> Als je gewoon een kopje thee wilde zetten dan moesten we altijd een steelpannetje met water opzetten.

[Reactie van eigenaar: een aantal van deze zaken zijn ondertussen verholpen.
Zo hangen er nu bv. overal gordijnen en wordt er voor handdoekhaakjes gezorgd. De prullenbak is met opzet niet voorzien omdat dit soms wel eens vergeten wordt en dan voor vervelende geurhinder zorgt.]
 
Nou ik hoop u met deze tips van dienst geweest te zijn en nogmaals het was een aangenaam verblijf in een prachtig gebied. 
 
Met vriendelijke Groeten,
 
Fam. Loof
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 french flagenglish flag