Bekijk kalender & beschikbaarheid

 
 
 

Monde Savage

Safari Park

 

Het park bestaat uit 6 delen

 
In het eerste gedeelte, bewegen de dieren zich in halve vrijheid. Deze sectie wordt bezocht met de wagen of met een treintje (gratis voor groepen). Giraffen, struisvogels, nijlpaarden, zebra's, dromedarissen, kamelen, gnoes, neushoorns, antilopen, olifanten...
 
Het tweede gedeelte wordt te voet bezocht, te midden van een weelderige plantengroei. Men ontdekt er de meest fantastische dieren uit de vier hoeken van de wereld (tijgers, poema's, lynxen, zeeleeuwen, beren, gibbons, chimpansees, bizons, halfapen, orang-oetangs...).
 
Het derde gedeelte is zeeleeuwenland. Daar kan U de spelvaardigheid en de ongelooflijke leerfaculteit van onze 7 zeeleeuwen ontdekken , in een spektakel enig in Belgïe !
 
Het vierde gedeelte bestaat uit de kinderboerderij en ligt ingesloten in een immense speeltuin.
 
Het vijfde gedeelte van het park is samengesteld uit een restaurant, een self-service en een exotische volière, waar men de meest gevarieerde sprekende vogels uit de vier hoeken van de wereld kan bewonderen.
 
Het zesde gedeelte is het rijk der roofvogels, arenden, gieren, uilen, valken, caracaras in een verbazend showspel, waar de vogels in volledige vrijheid heersen over een uniek panorama.
 
 
In het belang van iederen zijn honden niet toegelaten
 
SAFARI PARC MONDE SAUVAGE S.P.R.L.
GROTTES DE REMOUCHAMPS
Lejeune Delphine
Fange de Deigné, 3
4920 Aywaille
tél: 04/360.90.70 - fax: 04/360.91.08