Bekijk kalender & beschikbaarheid

Domaine de Palogne

 
Eveneens in het hartje van onze Belgische Ardennen, en slechts een 8-tal kilometers van onze vakantie woning in Barvaux/Durbuy, ligt het domein van Palogne.
 
Aantrekkelijk omwille van zijn ligging aan de voet van een echter burcht "Chateau de Palogne", waar de snelvloeiende Ourthe en Lembrée samenvloeien.
 
Hier kan u met gemak in familiale kring een plezierige dag doorbrengen met aandacht voor natuur, geschiedenis en ontspanning!
 
  • La Ferme de Palogne: of de Boerderij van Palogne biedt u tal van ontspanning zoals Minigolf, VTT fietsen, Kayak en Tennis. Deze boerderij is het volledige jaar open.
     
  • Le Chateau fort de Logne: de Versterkte Burcht van Logne vindt u hoog op een bergtop. Tijd om je indrukwekkende reis naar de middeleeuwen aan te vatten. Een schitterend panorama, legende en vooral de Arenden van Logne, want op het voorplein van de burcht vliegen arenden, buizerds, uilen, valken en gieren vrij rond.
    Voor de geschiedenis liefhebbers is er het museum.
     
  • Musée de la meunerie et de la boulangerie: Maalderij- en bakkerij museum. In de indrukwekkende omgeving van Harzé, op 10 minuten rijden van Palogne ligt het Maalderij en en bakkerijmuseum waar de wonderlijke geschiedenis van het brood wordt verteld.