Bekijk kalender & beschikbaarheid

 
 
Restaurant La Gargouille in Durbuy

Restaurant 'La Gargouille'

 
Maak van je weekendje weg of vakantie iets speciaals en kook eens niet in de vakantiewoning, maar maak eens een gastronomische uitstap naar het restaurant 'La Gargouille'.
 
Het enthousiaste en dynamische team van restaurant La Gargouille staat steeds paraat om u hartelijk te ontvangen in het volledig gerenoveerde, 19de eeuwse gebouw in Heyd (ongeveer een 5 km van onze vakantie woning).
Passie en talent maakten van deze vervallen hoeve een ware lust voor het oog waar u, genietend van het feeërieke kader en het lekkere eten, gegarandeerd helemaal tot rust komt.
Zelf ben ik een grote fan en vind ik dit een ABSOLUTE AANRADER!
 
De architect volgde een opleiding aan de prestigieuze Luikse school “Lambert Lombard” en koos als keuzerichting: organische kunst. Dit uit zich op verschillende manieren in het interieur, waar vooral gebruik wordt gemaakt van houtmaterialen, grillige figuren en meubels, natuurlijke stenen en kasseien, lichtspeling en surrealistische decoraties. U vindt deze originaliteit niet alleen terug op esthetisch vlak, maar ook op culinair vlak …
 
Perrault, Anderson , Lewis Caroll,… Niemand kan ontkennen hier te genieten van een keuken van uitzonderlijke kwaliteit. Proef de geraffineerde gastronomische gerechten, bereidt met streekgebonden producten in combinatie met enkele uitheemse invloeden. Men maakt er bovendien een eer van gezonde en natuurlijke maaltijden te creëren waar veel aandacht wordt besteed aan het behouden van de natuurlijke smaken. U herontdekt hier zonder twijfel kruiden en groenten, waarvan u dacht dat ze niet meer bestonden. Bovendien beschikt La Gargouille eveneens over een gevarieerde wijnkelder, waar menig wijnliefhebber beslist zijn gading in vindt.