Bekijk kalender & beschikbaarheid

Sommige (niet allemaal, spijtig genoeg :-) huurders schrijven ons een berichtje voor op te nemen in dit gastenboek ...
Wens je ook te komen? Check dan onze kalender!
 
 

Maandelijks Archief: DECEMBER 2005


Tennisvrienden (20-22 Juli 2005)

 
 
20-24 augustus 2005

Een fantastisch lang weekend gehad met enkele vrienden.
Rudy & Martine - Bernard & Annie - Patrick, Nadia en Lara - Dimi & Els - en wij (natuurlij) waren van de partij!
Gezellig met z'n allen ontbijten, pintje/wijntje drinken, wandelingsken maken :-)
- Woensdagavond zijn Myriam en ik samen met Bernard & Annie iets gaan eten in Weris. Gezellig, maar het duurde wel lang.

- Donderdag hebben we de wandeling naar Weris gemaakt en 's avonds naar het RidderSpel in het
Land van Ny gaan kijken.

- Vrijdag hebben we een wandeling naar Barvaux gemaakt. Bleek daar braderij te zijn. Na een pintje door getrokken richting Domain de Hotemme. Maar de geplande route was onderbroken (prive terrein). Daarom heeft de wandeling een stuk langer geduurt dan gepland (opnieuw via Weris).
Maar dank zij deze 'omleiding' hebben we een klein (ik schat 6-7 weken oud) verloren katje gered. Wij ...


alles...
 

Familie Loof (5-11 December 2005)

 
 

Geachte heer van Biesen,

Wij hebben een plezierige tijd doorgebracht in uw vakantiewoning.

Het is een riante, goed verzorgde woning waar het prima vertoeven is. De keuken, de sauna en de badkamer allemaal prima faciliteiten.

Om andere vakantiegangers het nog meer tot plezier te zijn, hierbij een aantal tips waarvan u zelf maar moet zien wat u er mee doet;
Bij binnenkomst moesten we zelf checken of alles aanwezig was. Na een lange reis heb je daar niet veel zin in, maar†dan blijkt dat er toch wat dingen niet aanwezig zijn. We hebben hierover contact gehad met de mevrouw waar we de sleutel hebben gehaald en die was daar reeds van op de hoogte. Persoonlijk vind ik dat een huis altijd in orde moet zijn zodra de nieuwe huurders komen en moet de huurder niet met dit probleem opgezadeld worden. Of de inventarislijst aanpassen†zodat de nieuwe huurders niet het hele huis door ...

alles...
 

Jos Jansen op bezoek (22-Augustus - 2 September)

 
 
Thursday, September 29, 2005, 09:21
Frank,

Eindelijk tijd gevonden en gemaakt voor en stukje in het gasten boek:

Nadat we jaren in Luxemburg en Frankrijg geweest zijn, vonden we het toch es tijd om ook Belgie en danwel de ardennen te gaan ontdekken, ook gezien we drie dochters hebben in de leeftijd van 2 , 7 en bijna 11 jaar, die niet meer zolang willen reizen.

Na weken te hebben gezocht op Internet, kwamen we bij toeval het huis aan de Golf van Durbuy tegen, dus direct gemaild of het nog vrij was en om het te kunnen reserveren. We moeten zeggen het contact was vanaf het eerste moment goed,duidelijk en zeer betrouwbaar!!

Dus we gaan de 22e augustus op weg naar BELGIE, jippie en het weer wordt ook eindelijk iets beter, de sluitel op gehaald en op zoek naar het vakantiehuis, na eenpaar afslagen te hebben gemist toch gevonden, een ...

alles...
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 french flagenglish flag