Bekijk kalender & beschikbaarheid

Sommige (niet allemaal, spijtig genoeg :-) huurders schrijven ons een berichtje voor op te nemen in dit gastenboek ...
Wens je ook te komen? Check dan onze kalender!
 
 

Oktober 2006 - Fam. Gerbenzon-Rijskamp

 
 

Geachte heer van Biesen, beste Frank,
 
Mede dankzij het schitterende weer was ons verblijf in uw huis zeer aangenaam. Het was keurig verzorgd, schoon en comfortabel. De batterijtjes van de afstandbediening (TV-DVD) is op korte termijn wel aan vervanging toe :-)

Verder is het voor nederlanders enigszins moeizaam om gebruik te maken van de op-afrit. Deze is vrij stijl en met rul grind geplaveid. Onze auto moest met behulp van de nodige handkracht de heling beklimmen...
Maar dit mocht de pret niet drukken.

[nota van eigenaar] Dit rul grind (wegens aanpassingswerken pas gelegd) is ondertussen verhard en vormt nu geen probleem meer :-)
 
Op een koude douche zaterdagavond na (de boiler was afgesloten van toevoer van water - opzich zeer merkwaardig) hebben wij uitstekend gebruik kunnen maken van uw gastvrije omgeving. Een toppertje die zeker aan te raden valt.

[nota van eigenaar] Toevooer kraan was door vorige huurders dichtgedraaid. Waarvoor onze excuses.

Een klein moeilijkheidje was het vinden van het sleuteladres. Deze stond niet duidelijk aangegeven. Waarschijnlijk ook omdat de noordelingen vaak 's avonds pas aankomen. Uiteindelijk hebben wij Piet gevonden. Deze bleek een oude kennis te zijn, wat weer een leuke bijkomstigheid was!

[nota van eigenaar] Blijkbaar hebben jullie de detailbeschrijving naar ons sleuteladres gemist. Staat nochthans op de huurder sectie van deze website (waarvoor jullie de toegangsrechten via email gekregen hadden). Deze detail beschrijving is voorzien van gedetailleerde foto's en info en zou normaal geen probleem mogen geven.
Volgende keer zal zeker eenvoudiger zijn :-)

 
Nogmaals bedankt en wie weet tot volgend jaar!
 
Familie Gerbenzon-Rijskamp
Irma Gerbenzon

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 french flagenglish flag